GRØNNE DAGE

HVAD ER GRØNNE DAGE?

Indtast din tekst her...

På "Grønne dage" spiser du proteiner bestående af kylling, kalkun, okseinderfilet, vildtkød, fisk, skaldyr og æg.
Udover det spiser du også grøntsager og salat.
Du må ikke tilsætte salt eller sukker, men du må bruge alle de krydderier(der ikke er eller indholder salt/sukker) og krydderurter du ønsker.
Du kan vælge mellem følgende råvarer per måltid:
Kød: 150 g.
Fisk/skaldyr: 200 g.
Æg: 2 stk.
Salat/grøntsager: 100 g.
Du kan selvfølgelig blande maden, hvis du for eksempel ønsker at spise 1 æg og 75 g. kød. sammen med de 100 g. salat/grøntsager.

Disse "grøntsager" må du spise på "Grønne dage":
Broccoli
Blomkål
Salat
Grønkål
Bladspinat
Ruccola
Peberfrugt
Tomat
Agurk
Porre (lidt)
Forårsløg (lidt)
Bladselleri
Hvidkål
Squash
Hvidløg
Chili
Asparges
Følg madplanen, du fik tilsendt nøjagtig, hvis du ønsker de allerbedste resultater.
Obs. Husk at du ikke må drikke til maden(senest 15 før og tidligst 15 minutter efter maden).

SE FORSLAG TIL OPSKRIFTER PÅ GRØNNE DAGE HER

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang